Uncategorized

Özel yapım ürünlerinizi oluşturmak için bir üreticiyi bulmak artık basit

Özel yapım ürünlerinizi oluşturmak için bir üreticiyi keşfetmek artık kolay
04/11/2018, Alanic Global tarafından yayınlandı
İster el yapımı ürünler olun, ister yeni bir tasarımcı kıyafetine başlamak isteyin, başarı için ideal üreticiyi keşfetmek gereklidir. Yenilikçi bir işe başladığınızda, aklınızdaki son şeylerden biri lojistiktir. Kafanız renkler, tasarımlar, ruh hali tahtaları ve üreticiler, satıcılar ve gerçekten bir hizmetin gelişmesini sağlayan bayiler gibi daha az ilginç şeyler için çok yer açacak kavramlarla doludur.

İdeal özel yapım giysiler üreticilerini keşfetmek için uymak için adımlar
1. O üreticinin ne yapmasını istediğinizi bul
Bir yapımcının sadece tasarladığınız bir desene aldığınız malzemeleri bir araya getirmesini mi istiyorsunuz yoksa malzemeler kaynak üretmesini, bir desen üretmesini ve eskizinizden her şeyi monte etmesini mi istiyorsunuz? Günümüzde özel tarzda hazır giysiler keşfetmek, eller serbest sistemin kullanımı ve çoğu güncel bilgisayarlı teknolojinin kullanımı ile basit hale geldi.
2. Son derece eksiksiz bir araştırma yapın
Arkadaşlarınızdan, akranlarınızdan veya ağınızdan öneriler almak, kaliteli, güvenilir bir üretici keşfetmek için en iyi yöntemdir. Ancak en iyilerinden birkaçı o kadar değerlidir ki, birçok tasarımcı temaslarını paylaşmaktan nefret eder. Giysilerinizin özel tarzına odaklanan bir bölgeyi keşfedebileceğiniz için aramanızı daraltın. Alternatif olarak, sonuçları filtrelemenize yardımcı olabilecek sadık web siteleri bkz.
3. Kısa Özel yapım üreticilerinizi sağlamak
Gönderinin o kadar da bir sorun olmadığından emin olmak için mümkün olduğunca bölgesel tutun. Ancak, düşünülmesi gereken tek şey yer değildir. En iyi yapımı giysi üreticileriniz, giymek istediğiniz malzemeleri kullanarak yapım istediğiniz gardıropun yanı sıra giysi türlerini yaratma deneyimine sahip olacaklar. Hangi alanlara odaklandığını ve hangi makineye sahip olduğunu inceleyin.
4. Onlara bir ziyaret ödeyin
Yukarıdakilerin hepsini keşfettikten sonra, bir sonraki adımdır – bunu yapmanız çok önemlidir. Bir ticaret fuarında yöneticiyi ve işlerinin örneklerini görmüş olsanız bile veya yüz e -posta alışverişinde bulunmuş olsanız bile, kapıya adım atana kadar konum hakkında gerçek bir anlam elde edemezsiniz. Tasarımcıların, birlikte çalışacakları yaptıkları yapımcıları deneyimlemeleri ve süreçlerini kavramak gerekir. Bu ziyarette, fiyatları, rutinleri ve minimumları aştığınızdan emin olun. Önceden, tam olarak ne kadar ödemek istediğinizi ve tam olarak ne kadar ücret almak istediklerini anlamanız gerekir ve bu da müzakere zamanıdır. Çok daha fazla sipariş, çok daha fazla indirim oranı boşuna.

Etiketler:
Özel giysiler üreticileri
özel giysiler ABD
Özel tarzı giysiler üreticileri
özel yapım giysiler üreticileri
özel yapım giysiler ABD

0 0 oy
Makale derecesi

Giriş yapmak

Etiket

İsim*

E -posta*

Web Sitesi URL’si

Etiket

İsim*

E -posta*

Web Sitesi URL’si

0 Yorum

Satır içi geri bildirimler
Tüm Yorumları Görüntüle

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *