Uncategorized

T-shirtlerinizi tüm yıl boyunca

adobestock aracılığıyla modaya uygun hale getirmenin 5 yolu

Tişörtler, tüm cinsiyetler, yarışlar ve yaşlar için temel kıyafet parçalarıdır. Resmi olmaktan çok daha rahat olmasına rağmen, herhangi bir kişi temel bir düz veya temel grafik tişört giyerken bile şık ve dapper görünümünü çekebilir. Sezon ne olursa olsun, kış, ilkbahar, yaz veya sonbahar olsun, tişörtler moda seçeneklerinizi çeşitlendirmenize yardımcı olacak olmazsa olmaz kıyafetlerdir.

Tişörtleri bir sürü için günlük favori yapan şey, giymek için çok rahat olmalarıdır. Bir tişört giyerken ne kadar kolay adım atabileceğinize şüphe yok. İdeal beceriler ve tişörtler giymek için bazı fikirlerle, işte, bir tarihte veya her durumda bu sıradan ama potansiyel olarak modaya uygun giysiyle görünebilirsiniz.

Önemli olan, tişörtünüzü tüm yıl boyunca çıkarmanın özel yollarını uygulamaktır.

1. Bir ürün üstü tişört oluşturun

Tişört giymenin seksi bir yolu, mahsul üstü bir versiyon oluşturmaktır. Yolunuzu özelleştirmek ve orijinal bir gömleğe sahip olmak istiyorsanız, güvenilir bir tişört baskısı Sydney satıcısı tarafından özel olarak yazdırabilirsiniz. Özel tasarımınızı veya yazdırınızı bulun ve bir mahsul üstü yapın. Bir ölçüm bandı ile ideal üst vücut uzunluğunu not edin. Mide düğmenizin üstünde veya göğüs kafesinin hemen altında ideal olmayı seçebilirsiniz.

Kırpılmış grafik tişörtlerin yenilenmesi var ve bunlar yaz sezonu için en iyisi. Gece için dışarıdaysanız, yüksek belli ortak kot pantolonlarla eşleştirebilir ve bir ceket veya hırka giyebilirsiniz. Görünümü bitirmek için bazı güzel botlara girmeyi unutmayın.

2. Bir blazer ile giyin

Gömlekler sadece bir blazer yardımıyla çok daha resmi aşınmaya dönüşebilir. İş ceketinizin altında bir tişört giyerek işe gidebilirsiniz ve yine de harika görüneceksiniz. Her şeyi birleştirmek ve renk paletinin ritmini bulmasına izin vermek kritiktir. Tişörtünüzü haki pantolon veya chinos ile eşleştirin ve iyi bir çift ayakkabı ile giyin. Büyük boyutlu bir blazer kullanarak ofis kıyafetleri nasıl ortaya çıkacağına dair bazı stil fikirleri var.

Blazer’ınızı elbise pantolonuyla eşleştirmenin yanı sıra, başka bir yol eşleşen bir koordinat giymektir. Bu, aynı kumaş malzemeye ve renge sahip olan bir blazer ve şort veya etek tandemi olabilir. Bu, tüm topluluğu çıkarmanın en şık yoludur.

Kış aylarında, bir blazer yerine, tişört ve kot kombinasyonunuzun üzerinde kürk bir ceket giyebilirsiniz. Bu düz ayakkabı, topuklu veya spor ayakkabı ile iyi gider.

3. Etek ile eşleştirin

Yılın herhangi bir zamanında tişört giymek için bir başka kadınsı yolu, onu bir etekle eşleştirmektir. Bu bir maxi, midi veya kalem kesim etek olabilir. Gevşek bir tişört takılmış bir etekle eşleştirilebilir ve donatılmış bir tişört, herhangi bir etekle harika görünebilir. Kıyafet, sizi zarif, konforlu ve kadınsı hissettirmenin başarısız bir yoludur.

Ayakkabılara gelince, onunla daireler, botlar veya sarılı sandaletler giyebilirsiniz. Etek, bu görünümle tişörtünüzü yükseltmeye yardımcı olur, bu yüzden benzersiz, renkli etekler giymek için korkmayın. Renk kombinasyonunu noktada aldığınız sürece her şey iyidir. İlkbaharda, değişen mevsimler gibi çiçekler ve pastellerle başarılı olacaksınız. Sıcaklık hala dalgalanabildiğinden hala bir hırka veya ceket getirebilirsiniz.

4. Tişörtünüzün üzerine bir düğmeli tişört katmanı ekleyin

Ayrıca bakınız

Sağlık, Fikirler ve Hileler
Bu ipuçlarıyla anında istenen plaj gövdesini alın

Muhtemelen bu kıyafetin hem erkekler hem de kadınlar tarafından sarsıldığını gördünüz. Tüm yıl boyunca giyilmek harika. Uzun kollu düğmeli bir tişört bulun ve altında bir tişört giyin. Bu, temel görünümünüzü yükseltir ve anında güzel görünmenizi sağlar. Erkekler de bu görünümü seviyorlar ve havalı ve modern görünürken kolayca adım atmanıza izin veriyor.

Bu kıyafet için en iyi sonucu elde etmek için, beyaz gömleğinize sokun, kot takılmış kotlara kaydırın, düğmeli uzun kollu bir gömlek seçin ve beyaz spor ayakkabılar giyin. Bu görünüm, hazırlanması çok kolay olan bir giysiye kıyafet fikridir. Sonbahar bir görünüm için serin havayı tercih eden koyu renkler kullanın.

5. Şortunuz veya kot pantolonlarınızla tişörtün

Yaz kıyafetleri daha sıcak aylar için şort ve bir tişört oluşur. Birçok insan yaz aylarında, özellikle ince veya pamuklu kumaşla tek başına tişört giymeyi sever. Kumaş malzemesi, sezon için hangi tişörtün uygun olduğunu seçerken büyük bir rol oynar.

Basılı veya düz bir tişört sallamanın en iyi yolu, diplerinizle sıkmaktır. Kıyafetinize çok daha fazla yetenek katmak için kemer giyme seçeneğiniz var. Tee gömlek denim, pantolon, kot pantolon veya şort veya etek içine sıkışabilir. Renklerle oynayabilir ve diplerinizle harika göründüklerinden emin olabilirsiniz. Görünümü ayakkabı olarak bazı daireler, spor ayakkabılar veya sandaletlerle bitirebilirsiniz.

Adobestock aracılığıyla

Çözüm

Grafik tişörtlerinizi şekillendirmenin birçok yolu vardır ve hepsi yaratıcılığınızı ve moda anlayışınızı kullanmanın bir meselesidir. Yukarıdaki önerilerle, DI ile kesinlikle eğleneceksiniz.null

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *