Uncategorized

2020 Kararlarım

2020 kararlarımı başka bir deyişle paylaşıyor, bu yıl yapmayı veya yapmaya devam etmeyi planladığım şeyler. Yıllık kararlar veriyor musunuz? Yıl başında Yeni Yıl kararları vermeye hiç kararlı olmadım. Yeni yıla güvenme baskısı olmadan yılın her zamanında uzun ve kısa vadeli hedeflerimi yapma eğilimindeyim. Ancak, bu yıl yapmak veya almak isteyeceğim belirli şeyler var. 2020 Yeni Yıl Mantra veya “Harekete Al” kelimemle, bu yıl yapmak istediğim yedi şey buldum. Telefon diyelim, 2020 kararlarım.
Kıyafet: Zara pantolon, eski H&M üst, burada/burada benzer, zara ceket: benzer burada/satış; Pompalar (bunu deneyin), çanta
İşte bu yıl 2020’nin yanı sıra yapmak istediğim 7 şey

Çok daha fazla su iç: Daha iyisini yapabileceğimi anladığımda çok daha fazla su içtiğim bazı günler var. Bazı durumlarda, gerçekten kötü olan yeterli su içmek için bile akılda tutmadığım işlere yakalanın! Bu yıl, içme suyunun cildiniz de dahil olmak üzere vücuda iyi işlediğinden modifikasyon yapmayı planlıyorum. Şahsen, yeterli su içtiğimde cildimdeki farkı fark ediyorum. Bu hedefte bana yardımcı olmak için bu işaretli şişeyi kullanıyorum.
Spor salonuna geri dönün: Fiziksel olarak spor salonunda olduğum için bir yıldan fazla oldu. Hamile kalmadan önce haftada 2-3 kez Pilates ve Barre yapacağım. Hamileyken egzersiz yapmaya çalıştım, ancak zayıflık ve mide bulantısı harika olmama izin vermeyecek. Nova’dan sonra hızlı bir şekilde, hala spor salonuna geri dönmedim. Bazen evde (nefret koşu bantları) topluluk veya koşu bandı etrafında koştum, ancak kullandığım gibi bir şey yok. Yüce antrenmanım Pilates’e ve evde ara sıra egzersiz rutinleri eklemek de dahil olmak üzere Barre derslerine geri dönecek. Bu, büyük sağlık ve zindelik yılı ve büyük zindelik yılıdır.
Delege: Özellikle bloglama işimle her zaman kendi başıma her şeyle uğraşmak istiyorum, ancak bu yıl, diğer yönlerle başa çıkmamı sağlamak için çok daha fazla görevi devretmeye çalışıyorum, büyümeye devam etmenin yanı sıra her zaman sahip olduğum şeyleri yapıyorum yapmak için organize edildi.
Bir kitap seçmenin yanı sıra gerçekten kontrol ettiklerinin yanı sıra toplam: rutinim ve anne hayatı, 9 ila 5 yaşam, marka/iş hokkabazlığı ile, bir kitabı okumak veya tamamlamak da dahil olmak üzere birçok şey yapmak için neredeyse hiç zamanım yok. Bu nedenle, bu yıl, fiziksel bir kitap veya ses kitabı çok daha fazla kontrol etmeyi planlıyorum. Kontrol etmem gereken kitaplardan biri Michelle Obama tarafından olmak. Lütfen çok daha harika kitaplar ipuçları.
Daha fazla tarih gecesi: Her ikisi de tam zamanlı işler, işletmeler, iki güzel bit insan (Nolan ve Nova) çalışan iki çocukla, bir randevu gecesi yapmak zor. Çoğu zaman bir randevu gecesi organize ettik, o kadar bitkintik ki evde kalıyoruz. Filmlere en son gittiğimi aklımda tutamıyorum. Sonra tekrar, gerçekten kendi filmlerine girmiyorum. Amacım çok daha fazla tarih gecesi yapmak ve yemek dersleri, komedi kulüpleri, oyunlar vb. Gibi çok daha yenilikçi olmak.
Yeniden dekore: Yıllarca, yaşam alanımı ve şöminenin yanındaki oturma alanımı yeniden dekore etmek istedim. Bu yıl bunu başarmayı planlıyorum. İlham almak için bir Pinterest tahtası ürettim. Yaşam alanı için, nötr tonun yanı sıra şömine oturma alanı için de inanıyorum, onu çok daha fazla glam yapmak istiyorum.
Declutter: Bu yıl, özellikle gardırobumun yanı sıra satmak için çok sayıda parça koymanın yanı sıra evimde çok fazla alanı parçaladığı yıl kesinlikle. Şimdiye kadar çok katkıda bulundum; Ancak, organize olmak için çok daha fazla şey var.

Yapmaya devam etmek istediğim diğer ürünler erken uyanmayı içeriyor. Gerçekten erken uyanmak benim işim değil; Ancak erken kalktığımda, yansıtmam, bazı blog çalışmaları yapmam, erken çalışmamın yanı sıra erken çıkmamı sağlıyor. Ayrıca, kendi kendine bakım için çok daha fazla zaman üretmeye devam etmek istiyorum. Zihin, beden ve ruh dengesine sahip olmak önemlidir.
2020 kararlarınız nelerdir?

Aynı şekilde:

Bir kış sezonu için nasıl ideal görünür…

Renk giymek için basit ama modaya uygun yöntem…

Bahar renkleri denemekten heyecan duyuyorum…

Sonbahar Çalışma Stilinizi Nasıl Yükseltebilirsiniz?

Bilin.

Haber almak için e -posta adresinizle kaydolun.

İlk adı

İlk adı

İlk adı

İlk adı

Soyadı

Soyadı

Soyadı

Soyadı

E -posta adresi

E -posta adresi

E -posta adresi

E -posta adresi

Abone

Abone olduğunuz için teşekkürler!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *